Perfaqësues zyrtar

Kontakt

Cel +355 69 269 0917
Tel/Fax: 044 527723 / 044 527521

Adresa

Rruga “Don Bosko” Nr. 27/2

 

Email

info@futuradent.al

Rreth nesh

Futura-Dent shpk është depoja e parë gjermane që operon prej vitit 2014 me seli qendore në Tiranë. Garancia per produkte origjonale nga kompanitë më të njohura në Europe na diferencon ne treg. Mbi 1000 produkte për klinikën apo laboratorin tuaj dentar mund ti gjeni apo porosisni tashme edhe online. Firma nga më të njohurat janë eskluzivitet I joni si: Ivoclar Vivadent, Kavo, Durr Dental, Renfert etj.

Ne nuk ndalemi vetëm te shitja, por jemi krah klientit ne cdo kohe. Servisi jonë me 3 inxhinjer të specializuar dhe trajnuar ne Gjermani, Zvicer, France u vjen ne ndihmë për cdo problem qe mund te keni me pajisjet tuaja.

Mos hezitoni të na kontaktoni për cdo pyetje apo vrejtje tuajen!

Contact Us

Hours:

Mon 09:00 am – 06:00 pm

Tue 09:00 am – 06:00 pm

Wed 09:00 am – 06:00 pm

Thu 09:00 am – 06:00 pm

Fri 09:00 am – 06:00 pm

Sat 09:00 am – 06:00 pm

Sun Closed